Perkembangan Terkini Selepas Raya – Website Untuk Ukiran Kayu Berunsur Islamik

Sudah agak lama saya tidak menulis di laman ini.

Sebenarnya selepas pulang dari kampung untuk menyambut Hari Raya Aidilfitri, saya terlalu sibuk dengan pelbagai perkara yang perlu dibereskan.

Alhamdulillah kebanyakannya sudah selesai dan kini saya sedang menyiapkan projek terbaru saya iaitu website myislamiccraft.com bagi menjual produk ukiran kayu berunsur islamik. Produk ini merupakan produk yang dihasilkan oleh syarikat di mana suami saya bekerja.

Sebenarnya sudah agak lama saya merancang untuk membina website ini tetapi masa tidak mengizinkan. Buat masa sekarang saya menggunakan Bahasa Melayu sepenuhnya kerana saya hanya target pasaran Malaysia buat sementara waktu ini. Insya’Allah dalam masa 2-3 bulan lagi saya akan buat English version kerana saya yakin produk ini juga akan mendapat tempat di pasaran antarabangsa.

Sebenarnya saya masih belum mendaftar domain bagi website ini kerana saya masih tercari-cari nama yang paling sesuai. Jika rakan-rakan mempunyai nama yang dirasakan sesuai, sila hubungi saya. Saya sangat menghargai pertolongan anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *