Percayalah Dengan Bacaan Pertama

Pagi ni saya timbang. 88Kg!!!!!

Semalam 89.3Kg. Takkanlah turun sampai 1.3Kg sehari kan. Macam tak logik…

Jadi saya timbang berkali-kali. Pastu berat makin naik.. makin naik..

Dari 88Kg boleh naik sampai 89.5Kg.

Last-last saya percaya dengan bacaan pertama sahajalah. Hehehehe…

Tapi at the same time saya pun nak lebih berhati-hati hari ni. Mungkin tak nak makan apa-apa untuk lunch & dinner. Cuma nak minum Rejuvenate tu sahaja.

Biasalah diet kan memang ada turun naik. Kadang-kadang kalau nak datang bulan pun, berat tak turun sebab badan kita retain water.

So takpe. Masih kuat semangat untuk terus bertahan.

Menunggu hari esok pulak.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *