Menunggu Orang TV3

Pukul 10.40 pagi tadi sampai di Bangi.

Pakai baju biasa-biasa. Langsung tak mekap. Memang betul-betul menjadi diri sendiri.

Janji pukul 11. Tapi sekarang dah pukul 11.25 pagi dan diorang belum sampai.

 

Hihihi…

 

Sebenarnya nervous sangat ni. Kalau tak jadi pun takpelah. 🙂

Pukul 12 ada barang-barang baru akan sampai. Kalau diorang sampai lepas barang baru sampai pun okay jugak. Sempatlah kita susun-susun dulu koleksi Jubah Cotton Bunga Kecik yang terbaru.

Dan mungkin saya pun boleh terus pakai jubah cotton. Hihihi..

 

Hari tu wartawan yang call suruh saya sediakan gambar-gambar saya pergi bercuti dengan suami. Masalahnya, saya ni tak suka bergambar. Jenuh mencari, tapi ada dalam satu dua keping je gambar kami berdua.

Adoi!

Nampak gayanya lepas ni kena rajinkan diri untuk bergambar.

 

Okay bye. Nantikan next update.

2 thoughts on “Menunggu Orang TV3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *