The Life Of Pi

Pukul 3.27 pagi dan belum tidur.

Baru je lepas tengok filem The Life of Pi. Tertarik nak tengok lepas baca review filem ni yang sangat menarik.

Yang tak bestnya, kualiti DVD yang dibeli ni tak okay sangat dan subtitle pun tak tepat. Jadi tak betul-betul dapat menghayati dialog dalam filem ni.

Tapi kalau ada peluang untuk tonton semula, memang akan tengok lagi. Sebab dialog dia best. Lakonan mantap. Watak harimau animasi pun sangat real. Memang best sangat pada saya.

 

Jemput tengok trailer filem ni

 

 

2 thoughts on “The Life Of Pi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *