Cara Kreatif Untuk Luahkan Rasa Tak Puas Hati

Jumpa ni kat HuffingtonPost.com.

Ada seorang penyanyi tak puas hati kepada United Airlines. Puncanya gitar dia rosak sebab kena baling dengan pekerja United Airlines. Disebabkan syarikat ni taknak bertanggungjawab, dia pun buat lagu kat bawah ni dan ada dua lagi lagu susulan.

Glamer jugak lagu ni. Dah capai 13 juta hits kat YouTube.

Kreatif sangat mamat ni. Lepas buat lagu ni, dia sekarang jadi penceramah jemputan dan jugak buat satu website khas untuk orang yang tak puas hati dengan mana-mana syarikat.

Nama website tu grapevine.com. Kat Malaysia belum ada syarikat macam ni. Rasa nak buat je satu.  🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *