Jadual Harian Agent Unit Trust Public Mutual Yang Terlampau

Takde idea untuk update blog, jadi tulis perjalanan hari ni je lah..

9.00 – Bukak Facebook dan baca status-status yang positif

10.00 – Update blog

11.00 – Isi borang yang nak diposkan pada prospek di KL

12.00 – Makan tengahari

1.00 – Keluar ke Public Mutual utk buat beberapa urusan

3.00 – Jumpa klien di City Plaza. Alhamdulillah, selain topup pelaburan EPF, dia pun nak invest cash. Malangnya saya kehabisan borang cash. Jadi, esok kena jumpa dia lagi

4.00 – Balik rumah, main-main dengan baby

8.00 – Business Opportunity Preview oleh En Hamid. Pergi bersama kak Im. Sesi yang sangat best dan very inspiring. Bakal ejen, En Mat Rafi pun insyaAllah akan register secepat mungkin

11.00 – Update blog


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *