Abang Adi Yang Galok

Hari ni saya bekerja di rumah sepenuhnya. In fact Cik PA saya pun bekerja dari rumahnya jugak.

Ini kerana, sekarang dia dalam proses menghantar statement pelaburan para pelabur saya melalui emel. Dan kerja tu pun boleh dilakukan dari rumah dia. Saya pun nak dia rasa betapa bestnya bekerja dari rumah. 🙂

Salah satu kelebihan bekerja dari rumah adalah bila dapat sambut kepulangan anak-anak dari sekolah.

Nak tengok tak wajah gembira Abang Adi bila balik dari sekolah?

20120214-130141.jpg

Jejaka dark and handsome pujaan hati umi

Ya Allah, best sangat dapat bekerja dari rumah. Kepada yang nak jugak, cuba fikir apa yang anda boleh buat dari rumah. Kalau betul-betul nak, pasti ada jalannya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *