Projek Cuti Sekolah : Topi Lanun!

Sempena cuti sekolah yang lepas, saya telahpun hadiahkan anak-anak saya sebuah buku Papercrafts & Paper Fun.

Buku ni memang best sangat sampaikan tak tidur malam Abang Adi dibuatnya. Bayangkan betapa kelakarnya bila budak berumur 5 tahun tak boleh tidur sebab terlalu excited dengan isi kandungan buku ni.

Esoknya macam-macam projek kraf dia buat, termasuklah topi lanun di bawah.

Siapa Lanun Comel angkat tangan!!

Best kan?

Lepas ni nak selalu beli buku-buku macam ni.  Biar anak-anak jadi lebih kreatif. Saya pun taknak terlalu push anak-anak dalam bidang akademik. Nak dia belajar sambil bergembira.

Harapan saya agar anak-anak saya menjadi insan yang soleh dan menyenangkan orang-orang di sekeliling mereka.

Amin..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *