12.12.12

Terbaca artikel Final call for 12.12.12 babies kat The Star tadi.

Rasa macam berminat je nak sama-sama memeriahkan lagi hospital bersalin pada tarikh ni. 🙂

Bukan apa, saya nak tolong menambahkan bilangan rakyat Malaysia yang berkualiti. Maklumlah saya ni kan terlebih comel. Hehehe..

Menerusi artikel My Baby di blog Kak Yati Meletop, dia pun macam berminat je nak ada baby jugak. Bestnya kalau sama-sama mengandung.. 🙂

Jom tengok gambar masa Abang Adi masih baby pada akhir tahun 2006.

Umi, Adi, Abang Iqbal dan Abang Aiman (anak saudara)

 

4 thoughts on “12.12.12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *