Pekerja Mulut Laser

Hari ni dapat aduan dari salah seorang pelanggan Benang Hijau yang datang ke kedai di Umall Skudai.

Berikut adalah PM antara saya dan pelanggan tersebut..



Hmm.. Nilah antara karenah pekerja.

Kita sebagai pemilik perniagaan memang nak bagi servis yang terbaik. Tapi bukan senang nak cari pekerja yang berfikiran macam kita. Tapi kalau kita nak buat semua benda sorang-sorang pun mestilah tak boleh jugak kan.

Saya berterima kasih sangat atas feedback dari pelanggan ni. Jadi saya dapat tegur staf yang terlibat. Dan harap-harap dia tak menyindir pelanggan yang lain.

Bila dah jadi macam ni, mulalah rasa nak cari pekerja yang betul-betul mahir dalam bidang marketing dan sanggup bayar gaji lebih.

Anyone mahir dalam bidang marketing nak kerja dengan Benang Hijau? Boleh hantar resume ke admin@benanghijau.com ya. Atau boleh hubungi manager saya di talian 0127118940 untuk temuduga.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *