Hari Yang Tersibuk Sepanjang Minggu

Pagi – Call beberapa orang klien.

Pukul 11.00 – Jumpa klien yang nak bagi draf wasiat untuk diserahkan kepada PB Trustee.

Pukul 11.30 – Personal coaching dengan En Lukman.

Pukul 1.30 – Balik rumah + solat.

Pukul 2.30 – Keluar dengan Kak Zarra. Destinasi pertama adalah rumah seorang Tuan Haji yang sudah melabur dan minta kami ‘review’ status pelaburan.

Pukul 4.00 – Singgah di rumah prospek kedua Kak Zarra. Alhamdulillah si suami sudahpun melabur melalui EPF dan memang sedang merancang untuk membuat pelaburan tunai. Dia memang nak melabur. Dah isi borang. 🙂

Pukul 6.00 – Singgah di Plaza Angsana untuk solat sementara menunggu prospek saya.

Tu je dulu setakat ni.

p/s : Entri ditulis sambil tunggu turn untuk solat di Surau Plaza Angsana.

Jom tengok surau yang sangat cantik dan selesa ni..

20120126-183736.jpg

Surau di shopping mall yang paling best kat Johor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *