Antara Ayat Yang Saya Tak Suka..

Selalunya saya bercerita tentang benda yang saya suka. Hari ni nak buat sesi lepas geram sikit. 🙂

Antara ayat yang saya tak suka adalah bila saya call @ chat dengan seseorang dan dia cakap macam ni,

Lama tak dengar khabar. Ingatkan dah tak ingat kat kita.

 

Padahal dia pun tak de inisiatif nak contact kita. Tapi kenapa nak kena guna ayat-ayat macam tu.

Kalau saya tak angkat call dia atau tak balas sms dia, logikla nak cakap macam ni.

Tapi dia pun tak ada buat semua tu. Dia pun diam je. Dan saya pun faham dia pun sibuk dengan hidup dia.

Bila saya dah geram, saya memang akan diam dan terus takde mood nak meneruskan perbualan.

Moral of the story : Kalau taknak kawan-kawan anda menyampah dengan anda, tolong jangan guna ayat di atas.

Yang dah tersentap,
Fadzilah Mamat
15 Mei 2012

2 thoughts on “Antara Ayat Yang Saya Tak Suka..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *