Nak Sangat Join Innity

Hamboi.. Banyak betul keinginan saya ni kan. Tamak haloba betul.

Nak kereta besar. Nak rumah besar. Nak gaji besar. Nak badan besar. Eh, tak! Yang last tu tak nak. 🙂

Kepada rakan-rakan yang mungkin belum tahu, Innity adalah sebuah syarikat pengiklanan lebih kurang macam Nuffnang jugak.

Logo Innity

Tapi pendapatan Innity lebih masyukkkkkkk!

Cuma, kalau nak join, ada syarat-syaratnya seperti berikut..

Site Requirements

Websites:
Should have a minimum of 200,000 page views per month Should have a minimum of 40,000 unique visitors per month. Must be content-based, not simply a list of links or advertisements, nor can the site be centered on making money off our Advertisers.

  • Must be fully functional at all levels; no “under construction” sites or sections.
  • Cannot contain any adult content nor link from, or to, any adult materials.
  • Content cannot infringe on any personal, intellectual property or copyrights.
  • Content cannot include audio/video download, online streaming and file-sharing.
  • Content must be updated frequently (daily)
  • Traffic cannot be generated by utilizing any of the following methods:
    • listings on newsgroups
    • unsolicited bulk commercial e-mailing
    • instant messenger postings
    • chat room postings
  • Traffic cannot be generated by engaging in fraudulent methods including:
    • robots
    • spiders
    • auto-spawning browsers
    • auto reloading
    • meta refreshes
    • any other form of fraudulent or artificial traffic
Disclaimer: Innity reserves the right to reject any application. Applications that are blatantly in violation of our criteria may not receive a response.

 

200,000 pageviews sebulan!!

Sekarang ni pageview baru je dalam 800 sehari. 800*30 = 24,000 je sebulan. Aduyai..

Tapi takpe, insyaAllah kali ni memang nak betul-betul serius. Kalau orang lain boleh jana income sampai 5 angka sebulan melalui blog, kenapa saya tak boleh kan?

Yang penting, terus buat dan bertahan.

Sama jugak untuk berjaya dalam bidang unit trust dan apa jua bidang sekalipun.

Harap-harap dapat capai target ni tahun ni jugak.

Kepada yang baca artikel ini, jemput singgah selalu dan tinggalkan komen  ya. Kalau ada sebarang komen untuk menambah baik blog ni juga, saya hargai sangat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *