Terlupa Nak Timbang

Pagi tadi terlupa nak timbang berat. Pastu keluar breakfast dengan ejen. Lepas makan, mana boleh timbang. Sebab, mesti tak tepat, betul tak?

Hari ni langsung tak jamah nasi tapi tak boleh tahan godaan makanan yang lain termasuklah cheesecake dan aiskrim Cornetto.

*Pengakuan jujur dari hati yang suci murni.. 😛

Esok insyaAllah akan keluar jogging dengan my new personal trainer aka Yus.

Semoga Allah kuatkan semangatku untuk berjogging at least 3 kali seminggu.

Go Fadzilah! Go Fadzilah! Go! Go! Go!

One thought on “Terlupa Nak Timbang

  1. AminahSaad

    Bangun pagi hari ni lepas solat subuh, terus p jogging…Walaupun sorang2 tapi best..Hehe..

    Target nak turunkan 12kg in 3 months..means 4 kg permonth, 1kg per week, 142g per day…Bila dah pecah2kan nampak mcm lebih mudah untuk capai..

    InsyaAllah, dlm bulan 3 ni dah jadi –> cik min kurus.yeay !!

    Sblm g fakulti, smpt surfing jap sambil makan epal 🙂

    Panjang lak komen, hehe…smlm berjaya xmkn nasi but mkn spagetti..huhu~~ miss ur sardin spagetti so much !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *