Terasa Nak Baking..

Petang semalam makan kek di Secret Recipe. Saya cuma order satu slice Classic Cheesecake untuk saya, suami dan Baby Ali.

Bila order sikit, rasa lebih nikmat. 🙂

20120323-204109.jpg

 

Baby Ali pun suka sangat makan kek ni.

20120323-204118.jpg

 

Tetiba terasa gian nak buat kek. Bestnya boleh buat kek dan lepas tu letakkan topping fresh cream.

Suami pun setuju sangat sebab anak-anak pun dah makin besar dan makan banyak. Jadi rasanya lebih berbaloi kalau buat sendiri.

Bilalah tu agaknya.. Dah lebih 2 tahun oven tak berasap! 🙂

2 thoughts on “Terasa Nak Baking..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *