Roti Canai Sardin Di Kafeteria Noor Lagi & Saya Yang Makin Kerek

Semalam saya, ayah, kak long dan abang saya breakfast di Kafeteria Noor berhampiran rumah saya.

Saya pun bawa Baby Ali bersama-sama.

Best sangat bila boleh buat apa yang kita suka, pada masa yang kita suka. Tapi untuk dapat benda macam ni, kita kena buat apa yang kita perlu buat, pada masa kita perlu buat.

Hahaha.. kalau kurang jelas baca beberapa kali ya.

Sepanjang saya jadi Unit Trust Consultant saya dah beberapa kali ditawarkan untuk kerja makan gaji. Tapi ikhlas saya cakap, kalau dapat gaji RM50,000 sebulan pun saya taknak.

Bukan apa, saya dah tengok rakan-rakan UTC dapat pendapatan yang jauh lebih tinggi dengan kebebasan masa dan ketenangan fikiran tahap maksima.

Alamak, panjangnya intro. Hahaha..

Ok jom tengok gambar Roti Canai Sardin yang telah diselamatkan oleh saya semalam.

Padat sangat rotinya. Jenuh nak habiskan.

20120222-084931.jpg

Lebih garing, lebih nyummy!!

Menu kedua,

20120222-084921.jpg

Super duper yummy!

Tak saya tak silap taruk gambar. Saja nak letak gambar cinta hati sebagai kenangan pada masa akan datang.  🙂

2 thoughts on “Roti Canai Sardin Di Kafeteria Noor Lagi & Saya Yang Makin Kerek

  1. suriani ibrahim

    salam.. buat kak fadzilah.. saya ejen p.mutual dr seremban.. saya suka sangat mengikuti blog akak.. banyak info menarik dan berguna especially kepada new utc macam saya.. x da la baru sangat pun setahun je.. 1/2 bulan saya tido.. biasa la masih part time. apa2 pun x sah kalo dalam sehari x lawat blog akak dan izinkan saya menjadikan blog akak sebagai bahan rujukan saya.. mudah2an dgn ilmu yang akak share ni.. Allah lipat gandakan rezeki akak… Amin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *