Review Restoran Abah Beriani House di Bandar Baru Uda, Johor Bahru

Tengahari tadi saya telah menikmati hidangan Nasi Beriani Gam di Restoran Abah Beriani House yang terletak di Jalan Padi Emas 6/1, Bandar Baru Uda.

20120131-165223.jpg

Kedai ni bersebelahan dengan RHB Bank BBU

Ini merupakan kali pertama saya datang ke sini. Tempat ini disyorkan oleh bakal klien saya yang bekerja di sekitar kawasan ini.

Saya makan Nasi Beriani Gam berlaukkan Ayam Masak Merah dan Air Asam Boi.

20120131-165208.jpg

Ayam Masak Merah tersorok di bawah Nasi Beriani Gam

20120131-165216.jpg

Air Asam Boi

Komen saya :

Saya suka Nasi Beriani Gam.

Saya suka Ayam Masak Merah yang agak pedas.

Saya suka Air Asam Boi.

Saya suka susunan restoran ni yang tak terlalu sesak dan padat.

Saya suka staf restoran yang mesra dan prihatin.

Saya suka sebab tak susah nak parking.

Saya suka sebab restorannya bersih.

Pendek kata, lepas ni memang akan datang lagi!

Khidmat promosi percuma disediakan oleh Fadzilah Mamat Dot Com.

3 thoughts on “Review Restoran Abah Beriani House di Bandar Baru Uda, Johor Bahru

  1. Papa-NtiQ

    hi fadzilah…saya duk kat jb pun tak penah gi sini…nak kene terjah nanti tempat ni…..highly recommended nampak hehe
    nasi beriani gam memang femes kat johor terutama di area batu pahat dan muar. Saya baru jer upload pics masa makan beriani gam kat Tangkak…bagi saya yg paling best tapi kurang dikenali.
    Senang2 tu singgah la yer blog saya di http://www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makan, makan dan makan hehe..takde topik lain.
    Nanti follow yer blog saya TQ TQ TQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *