Mencuba Chicken Cornish Di Secret Recipe

Petang tadi saya dan suami berkunjung ke Secret Recipe selepas pertemuan saya dengan klien yang ingin menambah pelaburan.

Dah lama teringin nak rasa Chicken Cornish jadi hari ni saya pun orderlah. Saya minta pendapat staf kat situ, mana lebih sedap yang Spicy atau Original. Menurut seorang staf, yang Spicy tak pedas pun cuma warnanya merah. Dan dia syorkan yang Original.

 

20120212-225314.jpg

Rasanya takla superb tapi mungkin saya akan makan lagi. 

Kebetulan masa tu saya tengah lapar sebab cuma makan sikit sangat masa lunch. Lepas makan setengah biji karipap besar ni (sebab berkongsi dengan suami), memang rasa kenyang sampai ke malam.

 

20120212-225309.jpg

Yang ni pulak sangatlah awesome. Confirm akan makan lagi dan lagi. 

Classic Cheesecake ni pula pilihan suami. Sedap sangat. Memang lemak berkrim. Saya dan suami berebut-rebut makan kek ni. Mesra gitewwww.. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *