Keropok Lekor & Keropok Keping Bukit Tok Beng

Kat bawah ni adalah gambar keropok lekor Bukit Tok Beng yang ditunggu-tunggu sebelum ni.

Alhamdulillah, dapat juga merasa walaupun tak balik Terengganu.

20120223-003621.jpg

Dan kat bawah ni pulak gambar keropok keping. Makan saja sedap. Makan dengan nasi goreng sedap. Makan dengan mee goreng sedap. Makan dengan nasi campur sedap. Semua sedap!

Memang pembuka selera.

20120223-003615.jpg

Kalau pergi Terengganu, jangan lupa singgah ke Bukit Tok Beng ya. Kaunter dia siap ada nombor tau. Kelassssssss ko jah!!

Khidmat promosi percuma disediakan oleh Fadzilah Mamat Dot Com.

One thought on “Keropok Lekor & Keropok Keping Bukit Tok Beng

  1. Abekawa

    pada 6/6/12 on the way back to kl from kb singgah nak beli kopok tok beng, tunggu 2 jam tak dapat lagi. give up, frust tak jadi beli, lama sangat tunggu, anak dah bising2. harap tuan kopok dpt kurangkan masa tunggu kpd setengah jam je. mungkin boleh keje shift 24 jam. yg ditempah byk2 tu, buat la waktu malam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *