Update

Cuti sekolah ni rasa nak sangat bawak anak-anak bercuti.

Tapi.. saya belum sampai sebulan bersalin.

Pastu pulak.. sekarang ni sibuk sangat sangat.

Alhamdulillah setiap hari ada banyak sangat order sampai staf pun heran mana datangnya pelanggan ramai-ramai. Hahaha..

 

Tapi Alhamdulillah kebanyakan staf pun tersangatlah rajin. Ada beberapa orang yang hampir setiap hari overtime sampai pukul 10 malam. Ada yang saya ajak tidur kat rumah saya je terus tapi diorang taknak sebab segan.

Staf kat Bangi pun bagus. Komited sangat.

Staf kat Johor pun bagus. Pun komited.

Memang kebanyakannya sangat bagus. Rasa nak nangis dan terharu mengenangkan komitmen diorang.

 

Baby Yaya makin hari makin bagus. Tak meragam. Tak menangis tak tentu pasal. Memang senang jaga.

Abang-abang pun excited dan sayang sangat dengan baby terutama Abang Adi sebab muka Baby Yaya macam dia.

 

Bila tengok Baby Yaya rasa macam lengkap dah hidup. 🙂

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *