Tipu Je

Tipu je nak update blog selalu kan. Last last tak update pun.

Hari ni ada a few berita baik.

Alhamdulillah mesin sulam dah sampai. Jadi lepas ni bolehlah kami menyulam nyulam dengan jayanya. Wohoooo!!!

Pastu hari ni jugak team Big Tree tunjuk gambar billboard kami yang paling besar yang dipasang di MRR2.

Macam tak percaya dah achieve dua impian ni.

 

Alhamdulillah sales sepanjang bulan puasa ni sangat baik. Silap kami tak produce terlalu banyak baju raya sebab semua orang pun bershopping sakan seolah olah takde kegawatan, takde yang dibuang kerja dan ekonomi maintain je.

 

Alamak ngantuk pulak. Okay bye!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *