Tak Suka Cuti Sekolah..

 

Tak suka sebab saya jadi kurang rajin untuk bekerja.

Lebih rajin untuk meluangkan masa bersama keluarga. ๐Ÿ™‚

Alhamdulillah untuk bulan ni personal sales saya dah hampir RM150,000. ย Dan insyaAllah esok lusa akan bertambah lagi sebab esok ada beberapa borang yang akan disubmit lagi.

Jadi saya taklah pressure sangat. Kalau nak bercuti seminggu macam cikgu pun boleh. ๐Ÿ™‚

Alhamdulillah, bersyukur sangat jadi UTC ni. Memang berbaloi-baloi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *