Tak Sangka Sangat..

Petang ni kali pertama saya attend perjumpaan Kelab Toastmaster Johor Jaya.

20120229-193541.jpg

 

Saya menjadi tetamu Cik Afzani aka Ajan.

Cik Ajan datang ke rumah dan kami sepatutnya pergi dengan kereta saya.

Masa Cik Ajan sampai depan rumah saya, dia ditegur oleh seorang jiran saya. Rupa-rupanya jiran saya juga merupakan ahli kelab Toastmaster Johor Jaya dan baru je keluar rumah untuk menghadiri perjumpaan malam ni.

Hahaha.. tak sangka sangat kan?

Jadi bagi mengurangkan kesesakan jalan raya, saya dan Ajan tumpang la jiran saya tu. Padahal sebelum ni tak pernah bertegur sapa pun.

Rasa kelakar pun ada. 🙂

Kebetulan malam ni ada Speech Contest dan Cik Ajan jadi Chairperson.

Jom tengok gambar sebelum contest..

 

20120229-193548.jpg

Toastmasters getting ready for the contest


20120229-193555.jpg

Cik Ajan having a discussion with En Awee (Contest Judge)

Sekarang saya sedang dengar speech dari peserta. Dah balik nanti saya share perasaan kali pertama attend meeting Toastmaster ni ya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *