Tak Habis-Habis

Hihihi..

Tak tahulah saya ni betul atau kurang betul. Tapi saya ni berani sungguh ambik risiko.

Pastu bila dah ambil risiko, mulalah tak lena tidur.

 

Kalau tak ada masalah, cari masalah. Tak ada pasal, cari pasal.

 

Sekarang ni memanglah tak spend duit untuk benda yang bukan-bukan. Semuanya untuk kembangkan bisnes je. Cuma tulah, berani sangat pun bahaya jugak.

 

Kepada yang kurang betul macam saya jugak, welcome to the club! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *