Short Update..

Macam dah lama je tak update blog.

Semalam dan hari ni saya ada course Essentials Agency Management (EAM) di Public Mutual Johor Bahru.

Balik rumah, sambung baca buku (tajuk dirahsiakan buat masa ni). Menyesal beli buku ni. Tak boleh buat benda lain selagi tak habis. 🙂

Pagi tadi sementara siapkan sarapan anak dan tunggu anak makan, saya sempat siapkan borang-borang yang nak disubmit dan juga borang-borang yang nak diposkan kepada Kak Fuziah dan bakal business partner di utara.

Dalam perjalanan pagi tadi, singgah jumpa klien Mutual Gold yang nak buat sedikit pengeluaran.

Tetiba terasa macam supermom dan super utc.

Dan sekarang berblogging sambil-sambil dengar fasilitator berkongsi ilmu.

One thought on “Short Update..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *