RM136.47

Di tengah tengah malam yang indah ni tetiba teringat nak cek akaun Nuffnang. Nak tengok ada dapat duit tak dari iklan Nuffnang selama ni.

Tengok tengok ada rupanya. RM136.47. Cukuplah untuk beli dua helai baju kurung seperti saranan First Lady kita. Hohoho..

Screen Shot 2016-06-12 at 1.18.13 AM

 

Once again, sorry for the long hiatus.

Memang busy. Tapi sebenarnya ada je masa. Everynight ada je masa untuk baca forum gosip dan juga tengok ruangan Business For Sale di mudah.my. Hihihi..

Tulah dua benda yang i religiously buat for the past few years.

 

Hari ni another fruitful day. Pagi seminar dan malam ada meeting dengan my branding consultant yang sangat hebat.

Banyak benda yang kami discuss tadi among other things pasal opening outlet baru Benang Hijau di Ipoh, fashion show pada Rabu depan, our upcoming cafe, our staff development and team building session, our online drama sponsor and this week we will have another meeting because they wanna introduce me to a few guys that can help me to grow my business.

Dah makin tua ni memang rasa masa berlalu sangat pantas.

Macam tak cukup masa nak buat semua benda.

Tapi I also dont want to push myself so hard. As long as I try my best, then its okay.

Rezeki ni macam air di lautan.

Memang ada banyak sangat.

Tapi kita ambil setakat yang kita mampu jelah.

Nak amik dengan gayung ke, baldi ke, dengan besen ke, terpulanglah.

Jangan dengki dengan orang.

Just fokus buat kerja kita je.

InsyaAllah rezeki tu takkan habis.

Cukup untuk semua yang berusaha.

 

Tomorrow is a Sunday. Alhamdulillah I dont have any appointment. But I was thinking to visit a few AEON Malls because I got great offers from them to expand my business in more AEON Malls.

Okay bye. Good night & sweet dreams! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *