Reorganizing..

Hari ni ada meeting bersama leader saya di Public Mutual Johor Bahru.

Semenjak sibuk sangat sangat sangat dengan bisnes Benang Hijau, saya rasa nak organize semula hidup dan bisnes saya.

Plan saya adalah untuk terlibat dalam bahagian pembelian sahaja untuk Benang Hijau. Dan bila dah upload gambar, saya tak involve lagi dalam proses tempahan dari pelanggan.

Atau mungkin boleh incharge jugak. Tapi ada masa khas untuk bisnes Public Mutual.

Mungkin pagi-pagi masa untuk call dan jumpa klien dan downline. Kiranya setiap hari ada time allocation untuk bisnes unit trust jugak.

InsyaAllah pasti boleh kan. Ramai je usahawan yang boleh buat banyak benda dalam satu masa. InsyaAllah saya pun boleh. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *