Phase

Hidup ni ada banyak fasa.

Ada masa rasa nak share semua benda di internet.

Sedih. Gembira. Suka. Duka. Geram. Marah.

Tapi ada masa rasa malas/tak perlu nak share.

Dan sekarang adalah fasa hibernate.

Means malas nak share apa apa di media sosial.

Dan rasa nak duk rumah je.

 

Bagusnya fasa ni banyak berfikir.

Dan lebih memahami manusia.

Bila tengok orang yang aktif di media sosial, rasa macam takpelah bagilah dia peluang.

Mungkin ni fasa dia.

Bila dengar orang bercerita plan itu ini, rasa macam harap harap semua okay.

Dan kalau tak okay pun harap harap dia take it as a lesson.

Gitulah.

Lebih matang kot.

 

 

Tapi kawan kawan memang semua hairanlah.

What happened to you.

Where are you.

Where have you been.

What are you up to.

Hihihi.

Ada je ni.

Dok peluk Yaya kat rumah.

 

 

Kerja tetap kerja.

Cuma kerja dari rumah je.

Dan spend every waking hours with my beloved Yaya.

Sampaikan dia langsung takleh berenggang.

Nak jalan kena pimpin tangan.

Nak tidur atas lengan umi.

Semua nak umi buatkan.

Tulah kisah percintaan agung kami.

Chewah.

 

 

Hahaha.

Okay tu je nak citer.

Kata fasa malas nak share di media social kan.

So takleh citer lelebih.

 

 

Soalannya, ada ke yang baca blog saya ni?

Kalau ada, cubalah komen sikit.

Barulah semangat nak update blog selalu.

Hihihi…

 

 

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge