Penyakit Lama Kembali

Dulu masa mengandungkan Ali saya selalu rasa sakit di bahagian kanan perut dan kena baring je.

Sekarang penyakit tu dah kembali berulang. Saya cuma boleh duduk atau berjalan tanpa rasa sakit dalam 2-3 jam sahaja. Selepas tu, memang kena baring.

Ramai yang bertanya tentang trip borong ke Vietnam. Tapi dalam keadaan sekarang, memang saya tak larat.

Dari sekarang hinggalah selepas baby dah berusia 3-4 bulan nanti saya tak plan untuk ke Vietnam. Dalam tempoh ni, suami saya je yang akan pergi ke Vietnam @ China.

InsyaAllah ni kali terakhir nak mengandung. So nak manjakan diri dan jaga kesihatan sebaiknya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *