Pening Kepala

Hari ni entah kenapa pening kepala menyucuk-nyucuk. Rasa tak larat nak bangun. Rasa nak tido je terus.

Tapi hari ni ada staf baru masuk. So kenalah turun bawah dah tengok operasi production team.

 

Sekarang ni rasa teringin nak travel. Nak pergi Guangzhou. Nak pergi Bandung. Nak pergi Bangkok. Nak pilih-pilih kain. Nak survey produk-produk baru.

Last time travel ke Bandung pada bulan Januari.

 

Lepas ni bolehlah travel dengan baby girl. Tak sabar nak pakaikan baby girl baju comel2. Hihihi..

 

Bersyukur sangat dapat baby girl. Sekarang ni memang tak berenggang dengan baby Yaya. Rasa macam dapat hadiah yang paling best. Dah taknak hadiah lain lagi dah. Hihi.. 🙂

Alhamdulillah baby Yaya pun okay sangat. Tak meragam. Cuma kuat berak je. Hahhaa..

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *