Paypal To Maybank

Excited ni. First time keluarkan duit dari Paypal ke Maybank.

 

Sebelum ni tak pernah keluarkan macam ni. Selalunya duit dalam Paypal (dari pelanggan Benang Hijau yang gunakan kredit kad) saya akan gunakan untuk beli tiket kapal terbang @ hotel.

 

Kali ni tetiba rasa nak try keluarkan.

 

So hari tu 11 Feb saya cubalah. Dan Alhamdulillah hari ni 14 Feb dah clear. Kiranya dalam 3 hari je dah dapat.

 

Sebelum ni takde duit macamanapun, memang tak pandang duit Paypal ni sebab rasa cam duit tu memang tak boleh withdraw. So selalunya memang berbulan-bulan la duit kat dalam akaun tak berusik.

 

Okay bye. Tu je nak share. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *