Nak Mendalami Ilmu Baru

Hihihi..

Macam tak sangka je pagi ni mencari info pasal kelas belajar menjahit. Hihihi..

 

Memang nak upah tukang jahit. Tapi at least kena ada basic jugak kan. Takkanlah tak tahu apa-apa. Kalau dah ada basic, barulah lebih faham tanggungjawab sebagai tukang jahit dan keperluan seorang tukang jahit. Dan lepas tu barulah boleh fikir macamana nak mudahkan @ percepatkan lagi proses jahitan.

 

Tadi dah call seorang kakak ni. Macam menarik je kelas dia. Rasa nak pergi belajar sekarang jugak! 🙂

Hari ni jugak nak pergi beli mesin jahit dan dalam beberapa hari lagi dah boleh start interview calon-calon yang berminat untuk menjadi tukang jahit di Bengkel Jahitan Benang Hijau.

 

Jauh sangat terjebak dan tersasar bidang. Tapi rasa happy sangat. Kadang-kadang bidang yang low profile ni lebih masyuk oo…. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *