Mengantukkkkkk

Semalam tak lena tidur. Excited dengan macam-macam benda. Fikir pasal macam-macam. Sibuk kaji pasal bisnes-bisnes yang berjaya.

 

Hari ni pagi-pagi dah keluar. Pukul 8.30 ada seminar buat kertas kerja. Seminar ni akan berlangsung sepanjang hari ni sehingga pukul 5 petang.

Dari minggu lepas excited nak attend seminar ni. Kononnya lepas seminar nak terus submit business plan.

Tapi hari ni mengantukkkkkkkkk sangat. Macam tak boleh bukak mata ni.

 

Tadi kelam kabut datang sampai tak sempat breakfast. Suami drop saya kat sini ngam-ngam pukul 8.30 pagi. Sebagai seorang ibu mengandung yang manja, saya SMS suami minta dia belikan kuih dan air.

Ingatkan dia akan call dan suruh saya keluar. Sekali dia siap masuk ke tempat seminar untuk bagi. Punyalah banyak yang dia belikan. Roti bakar, air milo, meehon sikit, nasi goreng sikit dan bergedil. Sweet sangat!!!! 🙂

 

Okay bye. Nak fokus. Fokus… Fokusssssssssssssssss!!!!

One thought on “Mengantukkkkkk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *