Mencabar

Hari ni antara hari yang mencabar.

Pukul 11 pagi black out.

Mula-mula saya relax lagi. Ingatkan kejap je.

Alih-alih sampai la sekarang ni iaitu pukul 12 tengah malam masih black out lagi.

 

Kalau tak ada baby okay lagi.

Kesian baby panas. Pastu bila panas dia tak selesa nak meragam. Mencabar sungguh.

Tu satu hal.

 

Bila black out jugak, banyak order yang tak sempat disiapkan. Dan ramailah pelanggan yang dok bertanya.

 

Sekarang ni risaukan susu EBM dalam peti ais. Harap-harap tak rosak. Jenuh kumpul stok.

 

Kalau pagi esok tak ada elektrik jugak tak tahulah macamana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.