Lazy Day

Pagi ni rasa sakit sikit untuk telan air. Macam sakit tonsil. Tapi tak lah teruk sangat.

Tapi memandangkan hari ni saya tak ada sebarang appointment, jadi saya pun mengisytiharkan hari ni sebagai My Lazy Day.

 

Bila sebut Lazy Day teringat lagu kat bawah ni,

Tapi dalam malas ada rajin. Petang ni berjaya mengasapkan dapur untuk buat Popia Kentang yang sungguh lazat.

20120418-185439.jpg

Sengaja tak nak tunjuk gambar yang dah siap, dan juga tak nak tunjuk gambar banyak-banyak kerana dikhuatiri ada orang yang terliur. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *