Just Enjoy The Journey

Saya ni jenis tak sabar.

Kalau nak sesuatu, nak sekaranggggg jugak.

Pastu pulak bila dah achieve sesuatu, terus set target baru. Jadi hidup tu agak stress jugak. Memang jenis yang suka stress. Kalau tak ada masalah, cari masalah. Hihi..

 

So hari ni saya nak ingatkan diri saya dan rakan-rakan usahawan supaya enjoy the journey.

Tak perlu nak stress stress sangat. Kita pun tak tahu berapa lama usia kita kan. Entah-entah esok lusa dah takde. So tak perlu nak stress giler-giler. Relax je. Just enjoy the journey je. 🙂

 

Lagipun apa sahaja yang kita nak tu, bila kita dah dapat, nanti kita nak yang lain pulak.

 

Contoh macam saya dulu nak sangat ada butik. Pastu nak sangat ada kedai di airport. Pastu nak sangat ada bengkel jahitan. Pastu nak sangat buka kedai kat Kelantan. Alhamdulillah bila dah achieve semua target, sekarang ni nak sangat beli rumah kedai tiga tingkat. Tingkat bawah nak dijadikan butik dan tingkat atas sebagai tempat production dan gudang.

Bila dah achieve nanti, pasti ada lagi impian yang lain pulak.

 

Jadi taknak stress-stress. Just enjoy the journey! 🙂

 

 

One thought on “Just Enjoy The Journey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *