Ibu Mengandung Yang Tak Sabar..

Selain masalah tak sabar nak berjaya, masalah kedua saya sebagai ibu mengandung adalah tak sabar nak bersalin.

Hihihi..

 

Bila tengok gambar kawan-kawan @ kenalan yang dah bersalin, rasa jeles je. Bestnya diorang dah bersalin. Dah melepasi sakit bersalin. Dah boleh main dengan baby.

 

Dalam dua bulan setengah lagi insyaAllah giliran saya pulak. Harap-harap semuanya selamat. Sekarang ni memang belum beli apa-apa keperluan baby sebab rasa macam awal lagi.

 

Kalau ikutkan dah 3 kali scan doktor kata dapat baby girl tapi still rasa tak confident nak beli baju untuk baby girl.

Tapi serius excited sebenarnya nak dapat baby girl. Tak sabar nak belikan baju-baju yang comel-comel.

Bukan tak seronok ada anak lelaki. Anak lelaki pun best. Setiap hari saya dan suami tergelak tengok gelagat 3 beradik terutama Adi yang suka buat lawak dan juga Ali yang banyak mulut.

Tapi kalau yang last ni perempuan, perghhhhhh.. memang syok sangat lah!! 🙂

 

 

 

2 thoughts on “Ibu Mengandung Yang Tak Sabar..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *