Hi

Hi, I’m back.

Terpanggil nak update blog sebab semalam Kak Long saya cakap ada someone tanya dia kenapa saya dah lama tak update blog.

Hihi..

TQ awak sebab sudi baca blog saya.

Maaf tau sebab lama tak update.

 

Alhamdulillah dah 6 bulan menetap di Kajang dan rasanya this is the best decision for my life and business.

Dalam tempoh 6 bulan ni dari Januari ke Jun 2016 banyak benda berlaku antaranya :

  1. Grand Opening Benang Hijau Kota Damansara
  2. Grand Opening Benang Hijau AEON Shah Alam
  3. Grand Opening Benang Hijau Cyberjaya
  4. Grand Opening Benang Hijau AEON Kota Bharu
  5. Reopening Benang Hijau Bangi

 

Selain tu, tahun ni juga saya banyak buat media appearance di surat khabar, majalah dan TV.

Sejujurnya bukan sebab nak glamer. Kalau boleh taknak orang kenal pun saya. Niat ikhlas nak memajukan bisnes semata-mata.

Sebelum buat keputusan nak expose diri sendiri, saya banyak bertanya pada orang orang yang berjaya.

Saya ada attend Program Intensif Perniagaan Internet & Strategi Media Sosial yang dianjurkan oleh Irfan Khairi.

Dalam kelas pertama, saya ada tanya Irfan Khairi, patutkah kita perkenalkan diri kita atau lebih baik popularkan jenama sahaja?

Irfan Khairi cakap lebih baik kita perkenalkan diri kita kerana dengan cara ni kita akan dapat lebih banyak peluang.

 

Cuma tulah, bila nak share something tu kan, selalu terfikir, apalah agaknya perasaan orang yang baca.

Nak share lelebih kang ada yang menyampah @ rasa saya menunjuk. Tu yang akhirnya tak update blog berbulan bulan.

 

Masa tulis ni pun sebenarnya dalam kelas YouTube & Video Marketing. Penceramah dok cakap pasal konsistensi. Kalau buat video, kena konsisten. Tulis blog, kena konsisten. Hihi.. Kena setepek. Tu yang terus update blog. 🙂

So with this, insyaAllah saya cuba update dengan lebih konsisten ya. Banyak nak share sebenarnya. Tungguuuuuuu!!!!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *