Happy Birthday To Me!!!

Hola!

Hari ni birthday saya yang ke 36 tahun.

Hihi..

Macam tak caya je.

Macam muda remaja je lagi.

Hahaha!!

 

 

Saya ni jenis tak romantik sangat.

Memang tak pernah buat celebration besar besar pun.

Dan memang hide pun tarikh birthday di FB.

Jadi memang orang terdekat je yang tahu.

 

 

Alhamdulillah.

Hadiah paling berharga tahun ni adalah nikmat kesihatan dan nikmat berkasih sayang sesama keluarga dengan anak anak yang comel dan manja.

 

 

Aktiviti pada hari jadi adalah pagi tadi ada appointment dengan kontraktor. Objektif pertemuan sebab nak minta dia tolong renovate butik Bangi cantik cantik.

Kontraktor ni adalah kontraktor sama yang renovate butik Benang Hijau AEON Shah Alam dan Benang Hijau Kota Damansara.

Saya dulu kan orangnya tak sabar je kan.

Tapi kali ni saya lebih cool.

Saya cakap takpe slow slow pun as long as ada progress.

Katanya takpe. Dia faham.

Dan insyaAllah tak sampai 6 bulan boleh transform.

Yeayy!!

 

 

Pastu balik rumah semula buat kerja sambil bergurau senda dengan anak anak.

Tadi ajar Ali kejap.

Pastu Abang Adi tolong ajar Ali jugak.

Heaven!!!

 

 

 

 

Okay bye!

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge