Gatal

Semenjak beberapa hari ni Baby Yaya dah makin cerdik.

Malam-malam tidur lena macam orang tua. Pastu pepagi pun lepas bangun dia tak merengek. Dia tengok je sekeliling. Pastu kadang-kadang tersenyum sorang-sorang.

Aduhai comel sangat.

 

Saya kan memang tak sihat sangat dari awal mengandungkan Baby Yaya. Lepas bersalin pulak bengkak susu teruk. Dan kononnya dah taknak beranak lagi.

 

Tapi sejak beberapa hari ni rasa gatal pulak. Rasa nak ada baby sorang lagi. Kotlah dapat dua orang baby girl mesti lebih seronok.

Hahahaa.. Gatal kan.

 

Lagipun bila bekerja sendiri ni takde beza sangat pun beranak atau tak. Masa dalam labour room hari tu pun boleh je balas msg pelanggan macam biasa. Hahaha…

Okay bye. Hari ni hari sibuk sebab hari gaji. Tapi dah kira gaji production team. Jap lagi nak kira gaji staf di butik dan outlet pulak. Gaji sendiri dari Public Mutual pun belum cek lagi ni ha. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *