Gatal

Gatal adalah penyakit yang sangat merbahaya.

Tapi kadang-kadang ada juga gatal yang bagus. Hahhaa!

 

Hari tu gatal dengan Anggun iaitu sebuah butik vendor beserta minicafe yang akan menempatkan pelbagai jenis produk dalam satu bumbung.

 

Pastu sekarang ni gatal nak join fashion show.

 

Hari Selasa lepas masa taklimat KLIHF (Kuala Lumpur International Hijab Festival), diorang ada promote sesi Fashion Show.

Padahal sekarang belum jual jubah pun kan.

Tapi tetiba rasa gatal nak sign up sebab macam best je.

Bukan sign up sekadar sign up. Sign up dengan bayaran RM1500. Tapi redah. Yang penting booking slot dulu.

 

Pastu bila balik barulah huru hara fikir design.

 

Pastu malam ni pulak tetiba decide nak join fashion show Modvier jugak. Sebab alang-alang dah buat baju cecantiks kan.. might as well guna dua kali. Hihihi..

 

So sekarang ni bertambahlah pressure untuk keluarkan design jubah yang meletop. Meletop ke? Tak kot sebab saya suka simple-simple je.

Tapi disebabkan dalam dunia ni ada ramai sangat orang, pastinya ada juga orang yang sama taste dengan saya.

 

Okay sampai jumpa lagi. Semoga kegatalan kali ni membuahkan hasil. Hahaha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.