From Zero To …

Hahaha…

Sejak menceburkan diri dalam bisnes pakaian ni, saya yang tak stylo dan langsung tak mengikuti perkembangan fesyen ni tetiba menjadi sangat alert dan conscious dengan dunia fesyen tempatan.

Macam dah berubah 360 darjah je. Hahaha..

Apapun sangat seronok buat sesuatu yang baru, berkenalan dengan kenalan baru, berbincang tentang benda baru dan mendapat mimpi-mimpi baru yang indah. 🙂

Yang pastinya impian untuk cemerlang di dalam bidang pelaburan unit amanah masih menjadi keutamaan. InsyaAllah bulan April tahun depan saya akan naik ke pangkat tertinggi iaitu sebagai Group Agency Manager di Public Mutual Berhad.

Pada masa tu jugak Abang Iqbal dah berada dalam darjah 4, Abang Adi dah masuk darjah 1, Baby Ali dah masuk 3 tahun dan mungkin butik Benang Hijau pun dah ada beberapa cawangan di Johor dan di KL. Chewahhh…

Seriously berangan memang sangat best! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *