Dah Lama Tak Taruk Gambar..

Semenjak kebelakangan ni setiap entri kosong je tanpa gambar. Dulu dulu bukan main gigih cari image yang sesuai dan edit. 😉

Kadang-kadang bila pergi tempat yang best pulak, risau juga nak berkongsi. Risau kot ada tercalit perasaan riak dalam diri. Nauzubillah…

Gambar anak-anak pun dah lama tak letak. Last trip ke Vietnam pun tak ambik gambar langsung.

Mungkin dah makin tua kot. Jadi dah kurang poyo. 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *