Confuse

Confuse kadang-kadang.

Tak tahu satu benda tu nak citer kat blog ni atau kat blog http://smartconsultantteam.com/.

Kadang-kadang ada benda yang saya rasa nak tulis kat sini, tapi bila fikir balik benda tu related to my business.

Tapi since my business is my life, timbullah masalah confuse ni.

Apapun, hari ni adalah permulaan bulan Februari yang sungguh bermakna.

Pagi tadi dapat persetujuan daripada seorang prospek yang bersetuju untuk buat pelaburan sebanyak RM100,000. InsyaAllah esok akan jumpa untuk amik cek dan isi borang.

Lepas tu ada seorang ahli kumpulan saya telah call dan berkongsi satu berita yang sangat sangat sangat sangat menggembirakan.

Dia hampir close deal yang akan memberikan dia komisyen sekitar RM128,000 dan secara tak langsung saya terpaksa terima overriding sebanyak RM14,800.

Ya Allah, MasyaAllah. Deal belum selesai. Tapi kalau dapat saya plan nak hadiahkan sesuatu yang besar untuk ayah.

Alhamdulillah, bersyukur sangat atas segala nikmat dan rahmat darimu ya Allah.

Semoga kejayaan saya dapat memberi manfaat kepada orang-orang di sekeliling saya dan juga umat Islam yang lain. Amin..

2 thoughts on “Confuse

  1. Suhaimee

    Aminnnnn……..
    Blog Puan ini pun sudah memberi manafaat kepada saya.
    Penyampain yang santai dan berinformasi…..

    Semoga terus memperoleh kejayaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *