Coach Herbalife di Skudai

Hehehe..

Semenjak dah turun berat dengan Herbalife ni, rasa lebih yakin nak coach orang. Terutamanya orang-orang di sekitar kawasan tempat tinggal saya iaitu di Skudai. 🙂

Alhamdulillah sekarang ni happy sangat berdiet dengan Herbalife.

1. Senang
Shake tak sampai 5 minit, dah siap. Sesuai sangat dengan gaya hidup saya yang sibuk.

2. Selamat
Produk ni pun dah lama sangat. Dah lebih 30 tahun. Dah memang dapat kelulusan dari banyak negara. Jadi memang tak timbul isu boleh merosakkan organ dalaman badan.

3. Sihat
Sebelum ni risau nak diet lebih-lebih sebab takut termengandung dan baby tak cukup zat. Tapi Alhamdulillah sekarang ni rasa bersedia je nak mengandung walau sedang berdiet. Sebab dalam Herbalife ada banyak vitamin yang sangat sangat mencukupi untuk keperluan nutrisi seharian kita.

Kalau ikutkan, saya baru je turun dalam 4.7Kg dalam masa 2 minggu. Tak terlalu banyak. Tapi shape badan memang dah berubah.
Suami cakap mungkin sebab lemak dah bertukar dari bentuk pepejal ke cecair. Nak keluarkan lemak tu, memang ambil masa. Tapi yang penting, ada perubahan dari hari ke hari.

Walaupun belum mencapai berat idaman, tapi sekarang bila tengok OKK (orang kurang kurus), memang rasa nak bantu sangat. Sebab saya faham perasaan OKK. Faham kesulitan untuk cari baju yang sesuai. Faham perasaan rendah diri. Faham sangat.

Memang betul susah nak jaga makan. Tapi sebenarnya, bila kita terus biarkan diri kita gemuk, lebih susah.

So, kepada orang-orang Skudai yang mungkin sedang mencari penyelesaian kepada masalah kegemukan, silalah hubungi saya. Jangan malu dengan saya. Saya pun memang mencari sangat kawan untuk sama-sama berdiet.

Ada jugak adik-adik yang berminat tapi tak mampu. Saya pun faham perasaan ni. Sebab saya dulu pun tak mampu. Tapi kepada yang mampu, cubalah…

Sebenarnya taklah terlalu mahal. Lebih kurang RM5-6 sahaja setiap Shake. Lebih kurang sama dengan kos makan kita. Tak cuba tak tahu kan. Saya pun bersyukur sangat dengan perubahan sekarang. Serius rasa lebih yakin nak berjumpa dengan klien dan business partner saya.

Jika berminat nak sama-sama diet dengan saya, boleh hubungi saya di talian 0127498940. Kalau anda berada di luar Skudai pun insyaAllah tak ada masalah. Yang penting ada niat nak mula berubah.

Sehari kurang 100g
10 hari 1kg
100 hari = 3 bulan = 10kg

Okay sangat kan?

One thought on “Coach Herbalife di Skudai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *