Blouse Muslimah Cotton Dari Benang Hijau Collections

Malam ni dapat berita gembira. Ada pelanggan yang borong 7 helai Blouse Layla.

Alhamdulillah happy sangat bila blouse yang didesign sendiri mendapat sambutan yang sangat menggalakkan. 🙂

Saya sendiri pun hampir setiap hari pakai Blouse Layla.

Sebelum ni saya pakai Blouse Layla yang menggunakan material Japanese Cotton.

Hari ni saya pakai blouse baru dari material Cotton Satin.

Serius best sebab kain tu licin je.

Kepada yang nak tahu rupa paras Blouse Layla, boleh rujuk dalam gambar di bawah..

BENANG HIJAU pg110-1132-1

 

 

Yang bawah ni pulak gambar dengan model yang kami shoot minggu lepas..

Screen Shot 2013-06-26 at 12.26.42 AM

 

 

Hari ni saya pakai yang kat atas ni la. Memang best!!!

So malam ni rasa dah tak keruan. Rasa dah tak sabar-sabar nak beli material baru yang cantik dan tempah blouse ni banyak-banyak. 🙂

Tapi sekarang memang kena sabar sangat. Kena tunggu lepas raya. Sebab nak kena jual baju kurung raya dulu. 🙂

Untuk melihat koleksi Blouse Layla yang masih available, boleh rujuk di http://www.benanghijau.com/baju-kurung/Blouse-Muslimah

Selamat membeli belah bersama Benang Hijau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *