Black Out

Petang tadi rasa bersemangat nak menjahit shawl. Belum siap 10 helai tetiba black out pulak dah. Betul-betul potong stim!!!

 

Kebetulan suami ada hal di kampung dia so kami sekeluarga pun balik kampung suami.

Alkisah seorang anak saudara suami baru je lepas keguguran. Kesian sangat.

Dia mengandung kembar. Pada mulanya dah keguguran satu janin. Pastu maybe disebabkan diorang berkongsi uri yang sama dan janin kedua pun keguguran jugak.

Dia sepatutnya bersalin bulan 7 ni. So kiranya dah mengandung dalam 4 bulan.

 

Adoii… risau pulak bila dengan pasal orang keguguran. Harap-haraplah baby saya selamat.

 

Nak mencapai usia kandungan 6 bulan ni pun dah mencabar sangat rasanya.

 

Okay bye! Nak sambung jahit shawl! 🙂

 

One thought on “Black Out

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.