Bestnya Kalau Dapat..

Baca buku tanpa sebarang gangguan. 🙂

Ada beberapa buah buku best yang saya belum sempat baca. Sibuk dengan panggilan dari business partner dan appointment dengan klien Public Mutual di samping menguruskan bisnes Benang Hijau.

Bukan tak suka. Sukeeeeeeeee sangatttttttttttttttt!!

Cuma rasa geram je bila tengok buku-buku tu. Tak sabar nak menuntut ilmu dari buku-buku tu.

Betullah orang cakap.. hargai 5 perkara sebelum berlaku 5 perkara..

Sihat sebelum sakit

Muda sebelum tua

Kaya sebelum miskin

Lapang sebelum sempit @ sibuk

Hidup sebelum mati

 

Dulu nak sangat jadi orang penting yang sibuk kan. Sekarang dah dapat la kot. Hehehe… Penting la sangat kan. 🙂

Mungkin sebab belum pandai manage masa. Tapi memang ada benda yang saya suka buat sendiri walaupun boleh delegate pada staf. Sebab rasa puas. Dan seronok.

Malam ni ada dua appointment dengan klien unit trust baru dan lama. So sekarang nak sambung baca buku.

Bye! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *