Back Up

Apapun yang berlaku, segalanya mengajar dan mematangkan saya.

Setiap kali ada masalah, saya sedar rupanya ada sistem yang perlu diperbaiki.

 

Dalam bisnes, memang tak boleh ada satu orang kanan. Kena ada beberapa orang kanan. Jadi orang kanan tidaklah besar kepala dan menganggap bahawa dia sangat penting dan boleh buat sesuka hati.

 

Alhamdulillah semenjak kebelakangan ni dapat banyak feedback yang sangat positif dari para pelanggan.

Buat masa sekarang, Alhamdulillah masih boleh handle dan masih boleh bagi servis terbaik. Tapi ada jugak perasaan risau kotlah nanti bila dah makin maju dah tak mampu nak bagi servis macam ni.

 

InsyaAllah hari ni nak iklankan jawatan kosong di surat khabar Metro. Nak tambahkan lagi production team dan juga promoter. Biar terlebih jangan terkurang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *