Amazon

Beberapa hari ni tak senang duduk.

Rasa macam dipanggil-panggil untuk order buku-buku yang best dari website Amazon.com.

Memang ada 2 buah buku yang dah dibeli tapi belum habis baca. Tapi hati ni gatal sangat nak order buku lain.

Sebab kalau order melalui Amazon ni lebih murah berbanding kedai buku tempatan.

Tetiba teringat pulak nak tengok-tengok kat Mudah.my kot lah ada orang nak jual murah-murah.

Btw, jika anda ada banyak koleksi buku-buku motivasi dan bisnes, jomlah bertukar-tukar buku dengan saya.

Saya tengah rajin nak membaca buku ni. 🙂

Tak pun kita buat kelab buku nak?

Serius tengah semangat nak membaca banyak-banyak ni. Rasa syok sangat bila dapat baca buku. Syok lain macam. Hehehhee…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *